tiistai 20. tammikuuta 2009

Voittoja voittoja....

2009 päällikköbloggailun alkuun voisi todeta, että The PJ:llä on noussu valta nuppiin kuin Vanhasen Masalla konsanaan, kun alkaa heti vuoden aluksi huutelemaan vieraisiin pöytiin. Totalitaarisella toimintamalli-ideologialla varustettu monivuotinen sähköpiiskaaja osoitti todellista Päällikköhengen mukaista joulutaukokuntoilua valmistautumalla loppukauteen pariviikkoisella Thaimaan leirillä. Kova ulkoilmareenin tuloksena oli matkalla ruskettunut muutakin kuin hampaat ja persereikä. Jos muu joukkue on valmistautunut yhtä huolellisesti loppukauteen, niin tuleva voittoparaati on odotettavissa…

Loppusarja alkoi heti todellisella taistelulla kunniasta, kun kahdesti päälliköt nöyryyttävästi kaatanut paikallisvastustaja sai mahdollisuuden lyödä jo lähes lopullisen paikallistaistohäpeän opiskelijoiden naamavärkkiin. Molemmilla joukkueilla oli täysi pakka pelaajia mukana, joten ennakolta ottelusta tulisi tiukka.

Ottelu sai varsinaisen salama-alun, kun ajassa 5.41 oli Päällikkönippu iskenyt taululle tilanteeksi 3-0. Rippe, Mylly ja Dea olivat herrojen nimet, jotka vastasivat maaleista. Peli oli kohtalaisen kovavauhtinen ottaen huomioon pitkän kuntojakson aiheuttaman väsymyksen. Erässä ei maaleja enää nähty ja niinpä erätauolle lähettiin selvässä johdossa. Tosin näin nopeasti tehdyt maalit yleensä kostautuvat…

…Ja niinhän siinä sitten taas kävi. Kiekolla on historian valossa ollut monesti tapana tulla lyhyessä ajassa peliin mukaan ja saman he tekivät jälleen. Lähes yhtä nopeassa ajassa kuin Päälliköt olivat menneet johtoon, niin Kiekko tasoitti pelin. Toinen erä päättyi tilanteeseen 3-3 ja ensimmäisessä erässä ottelua hallinnut Päällikköpumppu yski kinkun palasia.

Kolmas erä tarjosi kohtalaisen runsaslukuiselle turkulaisyleisölle draamaa koko rahan edestä (lipun hinta 0 eskoa). Ensin Kentan Ville latasi Päälliköt maalin johtoon ja olkapäävamman takia sivussa istunut bloggaaja ennusti ottelun voittavan joukkue, joka tekisi seuraavan maalin. Maalin teki Kiekko, joten olipa kiva olla taas kerran väärässä. Tosin maalin jälkeen sai paikallisvastus luotua parikin vaarallista tekopaikkaa, mutta Thaimaan auringossa kypsynyt PJ pystyi joukkueen pitämään pinnalla. Pelastavaksi enkeliksi nousi Rippe, joka onnistui jujuttamaan nollakulmasta limpun verkkoon. Tästä ei Kiekko enää noussut vaan potut maksettiin oikein huolella, kun Tarkin Ville ja Paakki sinetöivät loppulukemiksi 7-4.

Porin reissulta ei ole kertoa muuta, kuin mitä finhockey.fi kertoo… ja sehän kertoo varsin mukavia. Ottelun merkittävin tilastotieteellinen poikkeus tapahtui toisessa erässä, kun ilmeisesti takautuvasta matkaväsymyksestä kärsivälle Jerrylle oli mennyt joka toinen veto sisälle. No villien jälkiselityksien mukaan molemmat maalit olivat tulleet läpiajoista. Toinen erä tilastollisesti oli muutenkin mielenkiintoinen, kun torjunnat olivat jopa 24-3 Päälliköiden hyväksi. Toivottavasti krooninen maalittomuus ei puhkea vaivaamaan loppukaudeksi tai muuten viimevuotinen sarjavoitto voi jäädä haaveeksi.


 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Foge! Vakuuttavaa tekstiä ja kyllä nyt pj:n yöunet meni..olihan sinne taas päässy legendaarinen "ruskettunut muutakin kuin hampaat ja persereikä". Tästä jatketaan..uusin otteluraportein toivottavasti.

Anonyymi kirjoitti...

Taas on Chiefsillä muutama peli pelattuna mutta otteluraportteja ei näy missääään! T. pettynyt fani